Martelez, Veldegem: koper- en ZINKWERKEN

Koper- en zinkwerk

Martelez, dat u vindt in Zedelgem bij Brugge, is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in dak-, koper- en zinkwerk. Met klantentevredenheid als onze belangrijkste prioriteit.


Onze goede reputatie – in en buiten Brugge – danken wij aan de combinatie van kwaliteitsmateriaal, respect voor de gemaakte afspraken, correcte prijzen, snelle service en oog voor detail.

Dienstenaanbod

Wij plaatsen zinken en koperen goten en afvoerbuizen (waarbij u kiest uit verschillende types en oxidatielagen (patina)), horizontale en verticale gevelpanelen, hang- en bakgoten, zinken ruitleien en staande naad. Op onze website vindt u een overzicht van onze realisaties. Wilt u een volledig zinken dak? Dat kan perfect! En wees gerust: wij houden bij de constructie maximaal rekening met het krimpen en uitzetten van de metalen bij temperatuurschommelingen. Zo vermijden we onaangename verrassingen!

Onze service

Lekt uw dak? Zijn uw goten versleten? Begint het zink te verweren? Aarzel niet en laat ons iets weten. Wij komen zo snel mogelijk langs voor onderhoud of herstel. Omdat wij een klein bedrijf zijn, bent u zeker van heel directe communicatie en een persoonlijke begeleiding van uw project. Martelez? Dat is kwaliteit en service, van a tot zink. Tot binnenkort?

Realisaties Koper- en zinkwerken

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd dak- koper- of zinkwerker?
Vraag een gratis prijsofferte bij Martelez.

Contacteer ons nu!