MARTELEZ: KWALITEIT OP UW DAK

Nieuwbouw of renovatie

Wilt u het beste (platte) dak voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? Moeten uw dakgoten dringend hersteld worden?

Doe een beroep op Martelez in Zedelgem bij Brugge. Al jarenlang zijn wij specialist in alle mogelijke dakwerkzaamheden.

Elk dak is anders. Daarom werken wij voor uw project een heel specifieke oplossing uit. Zodat uw dak niet alleen de beste bescherming biedt, maar uw woning ook een esthetische meerwaarde geeft.

Platte+daken
Platte+daken
press to zoom
1/3

Realisaties platte daken

Platte+daken
Platte+daken
press to zoom
1/3

Uw dak, ons vak

Onze specialiteit? Alle mogelijke dakbedekkingen plaatsen, en daken isoleren. Wij zijn vooral (maar dus niet uitsluitend) thuis op platte daken. Die bekleden wij met roofing (asfalt) of EPDM (rubber). Ook dakasfalt gieten is perfect mogelijk.
Daarnaast bieden wij heel snel hulp na stormschade. Is uw dak, of zijn uw ramen beschadigd? Zitten uw dakgoten vol afgerukte takken en bladeren? Wij komen zo snel mogelijk om te herstellen. Desnoods schuiven we in onze planning!

Uw dak, ons vak

Wij zijn alleen tevreden als u dat bent. Daarom hanteren wij al meer dan 40 jaar deze sleutelbegrippen: een goede prijs, flexibiliteit, kwaliteit, en klantvriendelijkheid. Van kleine klus tot totaalproject: wij gaan altijd tot het uiterste, en slaan geen enkel detail over! Ons familiebedrijf werkt vooral in de regio Veldegem, Zedelgem en Brugge.

Bent u op zoek naar een specialist dakwerkzaamheden?
Neem dan contact op met Martelez in Veldegem.